Witamy na forum
Film, który budzi kontrowersje dotyczące potwora Loch Nes - dodam, że Lew-tygrys, znajdujący się też w filmiku, już istnieje, za kilka dni dodam wideo...
oto wideo, z tytułowym dinozaurem:
muszę przyznać, że niektóre sceny mnie wręcz przestraszyły :O A co do tego "dinozaura" to sam nie wiem.... Garsa, co myślisz?
wiesz, ten pierwszy fragment filmu ( na łodzi i wypowiedzi przed kamerą) uznał bym za wiarygodne, podobnie jak i szkielet "krokodyla", ale mam wątpliwości co do tego wyskoku z wody...
Ja myślę.., że to bardziej takie "brzydkie kaczątko" po prostu wieloryb tylko trochę "zmutowany"
wszystko jest możliwe...
a jak.... nie skapniemy się jak obok naszego domu będzie chodzić brachio
widzę, że myślisz pozytywnie, ja też...
No Garsa tez chcialem zwrocic uwage na ten wyskok z wody ;/ nie wygladal on zbyt ciekawie ;/ na poczatku jak wyskoczyl to byl taki sztywny prawie jak sztuczny ;/ ale jak juz spadal to tak realistycznie wyladowal ;/
Też to zauważyłem.. myślicie, że to coś sztucznego?
sztucznego... nie wiem, ale akurat to, że był sztywny, świadczy o aerodynamice, zwierzęta morskie, choćby delfiny, przed wyskokiem z wody przyjmują też sztywną pozycję, aby zmniejszyć opór ciała, maskonury, też tak robią przed nurkowaniem lub pingwiny...